ACHIZIȚIE IMPORTANTĂ la ecologiști! Irina Argeșanu a trecut la PER Vâlcea

21 Ian 2020
Prima conferinta de presă a Partidului Ecologist Român, filiala Vâlcea, a produs adevărate mișcări pe scena politică vâlceană. Irina Maria Argeșanu, care a condus organizația municipală a femeilor liberale, este cea mai importantă achiziție a PER. Ea a fost prezentata de către primarul Mircia Gutau ca un membru important al echipei ecologiste.
"Am înțeles să asimilez politica unei oportunități de implicare în problemele societății, influențând în consecință în mod pozitiv viața oamenilor. De asemenea, cred cu tărie că implicarea femeilor în viața urbei noastre poate aduce un plus de valoare activității politico-administrative. Femeile au dat dovadă în societate de putere de muncă, devotament și seriozitate. De-a lungul timpului, alături de alte femei responsabile, am inițiat și dus la bun sfârșit acțiuni cu impact direct asupra situațiilor dificile cu care s-au confruntat unii dintre semenii noștri. Îmi doresc foarte mult să formez o echipă de femei ambițioase și puternice, care să lase amprenta activității lor nu doar în politică, ci și în administrație.
Deoarece domnul Primar Mircia Gutău m-a convins că înțelege demersurile mele și m-a asigurat că voi avea tot sprijinul pentru a-mi continua activitatea, am hotărât să merg mai departe alături de dumnealui, cu un nou proiect, mult mai amplu și mult mai susținut. Împreună am identificat calea pe care o vom urma ca o echipă determinată puternic de responsabilitățile pe care le asumăm. Nu am vreo îndoială că ceea ce vom face împreună se va vedea și va putea fi măsurat de cetățeni. Am convingerea că vom forma cea mai puternică echipă și că domnul Mircia Gutău se va alătura inițiativelor și eforturilor noastre ori de câte ori va fi nevoie. Împreună vom redefini liniile de reușită și vom ridica standardele responsabilităților în politică. Alături de domnul Gutău vom face față oricărei provocări și vom câștiga fără doar și poate orice competiție, indiferent că este vorba de a ne demonstra capacitățile în rezolvarea problemelor societății, ori vreo competiție electorală.
Le mulțumesc pentru încredere tuturor celor care mi s-au alăturat în acest nou proiect !" - susține Irina Argesanu.
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...