Minor din Drăgoești, ÎNCĂTUȘAT de oamenii legii! El a fost prins BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS la volan

Weekendul trecut, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au desfășurat activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, fiind organizate acțiuni pe linie rutieră și ordine publică.

Polițiștii au legitimat 262 de persoane și au oprit pentru control 34 de autovehicule, fiind aplicate 47 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea unor norme la regimul circulației și 15 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice, cu o valoare de peste 21.000 lei. De asemenea, au fost identificate și imobilizate 2 ”taxiuri pirat”.

Acțiunile au beneficiat și de sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali.

Polițiștii Biroului Rutier, aflându-se pe bulevardul Tineretului, au plecat în urmărirea unui autovehicul care nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, iar acesta nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să blocheze în trafic autovehiculul, iar conducătorul auto a fost încătușat, deoarece acesta nu s-a conformat dispozițiilor polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului este un tânăr de 17 ani, din comuna Drăgoești, care nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...