Ocnele Mari, aproape de a deveni stațiune turistică

Anul 2020 începe cu vești bune pentru locuitorii orașului Ocnele Mari. Atestarea localității Ocnele Mari ca stațiune turistică de interes local se află în dezbatare la Ministerul Turismului, pe ultima sută de metri. Primarul Mihai Pătru este de părere că în cel mult o lună de zile se va primi răspunsul mult așteptat de la minister.
După trei ani de zile de eforturi și diligențe atât din partea primarului Pătru, cât și a angajaților primăriei, Ocnele Mari se află foarte aproape de a dobândi un statut meritat și anume acela de stațiune turistică balneară.
Primarul MIhai Pătru este convins că turismul poate fi salvarea orașului și poate contribui la dezvoltarea localității, fiind un real sprijin pentru proprietarii de pensiuni.
” Suntem foarte aproape să redobândim statutul de stațiune. Odată declarată stațiune turistică, Ocnele Mari va putea să acceseze mult mai ușor fondurile europene. Dezvoltarea economică este prioritară, ca și obținerea unor finanțări nerambursabile, pentru ca să putem valoriza la maximum vestigiile istorice și culturale care există la Ocnele Mari. Sunt sigur că Ocnele Mari are șansa de a deveni un important pilon de dezvoltare turistică în județul Vâlcea”, susține primarul Mihai Pătru.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...