Ați văzut-o? Sunați URGENT la 112! Minoră fugită de acasă din Ocnele Mari

15 Ian 2020
În seara zilei de, 14 ianuarie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați de familia numitei RUSZI MARIA-ADRIANA, în vârstă de 13 ani, din orașul Ocnele Mari, cu privire la faptul că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta a plecat de la domiciliu și nu a revenit.
La data dispariției minora era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, blugi de culoare închisă și cu pantofi sport de culoare roz.
Semnalmente: înălțime 1.40m - 1.50 m, greutate aproximativ 40-50 kg, ochi căprui, păr lung negru.
Minora nu ar fi la prima plecare, acesta plecând de la domiciliu și revenind după câteva zile, însă părinții nu au anunțat disparițiile acesteia.
În momentul de față, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.
Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112 !
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...