RAZIE ÎN RÂMNICU VÂLCEA: Deși emana halenă alcoolică, un bărbat a refuzat prelevarea de probe biologice

RAZIE ÎN RÂMNICU VÂLCEA: Deși emana halenă alcoolică, un bărbat a refuzat prelevarea de probe biologice foto arhiva

La data de, 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 83 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 28 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 6 sancțiuni contravenționale conform Lg. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 7000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 115 de persoane, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

La data de, 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe Aleea Castanilor, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiu.

Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat testarea. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...