ACCIDENT PE DN 7 la Tălmaciu! Impact între un tir, un autocar și un autoturismAccident rutier pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu dinspre Valcea, în care sunt implicate un tir, un autocar si un turism. În zonă, traficul este blocat total.
ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje Smurd, autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.
Din primele informații sunt cinci persoane care necesită îngrijiri medicale dintre care una încărcerată, conștientă Soferul este încarcerat, intervine ISU Sibiu pentru scoaterea acestuia. Mai sunt 4 persoane care necesită și primesc îngrijiri medicale, tre bărbați și o femeie.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...