FOTO El este tânărul care a sunat la 112 și a spus că e o BOMBĂ în mall-ul nou din Râmnicu Vâlcea (EXCLUSIV)

Vocea Vâlcii a intrat în posesia imaginii cu tânărul care a sunat la 112 și a alertat autoritățile, spunând că sunt amplasate bombe în cele două mall-uri din municipiul Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii din Vâlcea au anunţat, luni dimineaţă, că a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de apelare abuzivă la 112 în cazul alertei cu bombă de la mall. 3.000 de persoane din ambele mall-uri din Râmnicu Vâlcea au fost evacuate, duminică seară, alerta dovedindu-se falsă.

Mall-ul vechi și mall-ul nou din Râmnicu Vâlceau au fost evacuate, după ce duminică seara a fost transmis un apel la 112 de alertă cu bombă.
Potrivit ISU Vâlcea, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în noul Mall din Râmnicu Vâlcea este amplasata o bombă.
„Poliţişti, jandarmi şi forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea apelantului”, spun reprezentanţii ISU Vâlcea.
Autorităţile au evacuat mall-ul şi îi roagă pe cei care sunt în zonă să respecte indicaţiile date de către forţele de ordine.
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...