INCENDIU la Stoilesti! Pompierii s-au luptat toata noaptea cu flăcările (FOTO)

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în noaptea trecută la ora 00.06 pentru stingerea unui incendiu la nivelul acoperisului la o casa din Stoilesti, sat Ursi. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru îngrijirea eventualelor victime.
La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la o casa batraneasca in suprafata de cca 25 mp cu acoperis din lemn si invelitoare din tigla.
Incendiul a fost lichidat in jurul orei 02.22. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat de la coșul de evacuare a fumului amplasat ori neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...