VALCEA: Un bătrân cu handicap a ars de viu în casa

Incendiu de locuință în comuna Titesti, sat Bratovesti. Pompierii militari intervin cu două autospciale de stingere și o autospecială SMURD.
Din păcate, la incendiul de la Titesti a fost gasit corpul carbonizat al unei persoane.Persoana decedata in varsta de cca.60 ani prezenta handicap din nastete la o mana si un picior, insa se putea deplasa.
Incendiul a fost lichidat, barbatul avea 61 ani. In ultima vreme se deplasa foarte greu. Acesta a fost gasit intr-un colt al dormitorului.A ars o casa batraneasca de cca.35 mp cu invelitoare din tigla. Cauza este jarul cazut din mijlocul de incalzire. In spatele casei la cca.20 cm se afla un rastel de butelii cu 30 de buc, acestea fiind evacuate de cetateni.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...