Cristi Jianu sau Pârvulescu? Sondaj PNL pentru stabilirea candidatului la Primăria Râmnicu Vâlcea

06 Ian 2020
Calendarul pentru alegerile locale, sondajele de opinie în privinţa candidaţilor şi termenele de desemnare a acestora sunt obiective importante pentru liberali, care vor lua deciziile în cadrul ședinței Biroului Executiv din data de 6 ianuarie 2019.
Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat pe 29 decembrie că liberalii trebuie să-şi stabilească, până la 1 martie, candidaţii pentru funcţia de primar în toate localităţile, menţionând că se va face un sondaj de opinie pentru a decide dacă partidul va merge cu un candidat comun cu USR la Primăria Capitalei.
"Obiectivul nostru este ca până la data de 1 martie să avem stabiliţi candidaţii la funcţia de primar în toate localităţile din România şi să începem cel târziu în data de 15 martie campania de stângere de semnături pentru susţinerea candidaturii fiecărui candidat de primar în localitatea în care candidează", a afirmat Ludovic Orban, aflat într-o vizită în judeţul Vâlcea.
În sondajul care va fi efectuat la Râmnicu Vâlcea pentru stabilirea candidatului care îl va înfrunta pe Mircia Gutău vor fi introduși doi candidați cheie, care deja și-au arătat public adversitatea pentru Gutău. Este vorba despre Cristian Jianu, fost director Apavil și Virgil Pârvulescu, ANAF Vâlcea, cel care a și declarat public că își dorește să candideze, însă nu a precizat din partea cărui partid.
De menționat mai este și faptul că Jianu este membru liberal, el fiind cooptat de Claudia Banu în echipa ei de la PNL Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...