FOTO: Turiști salvați de jandarmi la Olanesti! S-au răsturnat cu ATV-ul în șanț

Plimbarea cu ATV-ul a avut în cele din urmă, un final fericit pentru doi turiști aflați în vacanță, în stațiunea Băile Olănești.

Cu puțin timp în urmă, în timp ce se plimbau pe traseul montan dintre satul Tisa si Băile Olănești, cei doi turiști s-au răsturnat intr-un șant cu ATV-ul.
Rămași fără semnal la telefon și neștiind zona în care se află, aceștia au sunat la apelul unic de urgență 112.

În urma apelului telefonic, un echipaj din cadrul Postului montan de jandarmi Băile Olănești a intervenit pentru salvarea celor doi turiști. Jandarmii au reușit sa scoată ATV-ul din șanț și au adus turiștii în siguranță în stațiune, fără a avea nevoie de ingrijiri medicale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...