RAZIE LA CĂLIMĂNEȘTI! Articole pirotehnice ascunse în aparatul de cafea

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești și din cadrul posturilor de poliție arondate, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Biroului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări la societățile comerciale de pe raza orașului Călimănești și comunele arondate.

Polițiștii au descoperit nereguli la o societate comercială de pe raza comunei Sălătrucel, fiind confiscată marfă cu termen de valabilitate expirat în valoare totală de 1500 de lei și au fost aplicate sancțiuni contravenționale de peste 21000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și O.U.G. 28/1999 obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale .

De asemenea, la aceeași societate, în interiorul unui aparat de cafea, au fost descoperite și confiscate 40 kg de articole pirotehnice din categoria F2, administratorul fiind sancționat contravențional cu 7000 lei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...