Materiale pirotehnice, CONFISCATE de jandarmi la Dragasani

Aproximativ 5000 de materiale pirotehnice comercializate ilegal în zona Pieței Centrale din municipiul Drăgășani.

În urma acțiunilor desfășurate astăzi, de către jandarmii vâlceni, având în sprijin doi lucrători din cadrul Poliției Vâlcea, patru persoane au fost depistate în timp ce ofereau spre comercializare în mod ilegal, fără a deține autorizație, materiale și baterii pirotehnice, cu prețuri ce variau între 20-300 lei.
Cele 5000 de materiale pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predate Poliției Vâlcea împreună cu actele de sesizare întocmite pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, menționăm că în perioada Crăciunului, jandarmii au acționat în orașele Râmnicu Vâlcea, Horezu, Drăgășani și comuna Lădești, unde au fost ridicate în vederea confiscării un număr de aproximativ 8000 de materiale și baterii pirotehnice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare având scopul de a combate deținerea sau comerțul neautorizat cu obiecte pirotehnice pentru prevenirea pericolelor la care se expun cei care folosesc astfel de materiale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...