FOTO ACCIDENT RUTIER LA Băile Govora! Un minor este în stare de inconștiență

UPDATE Băile Govora: Tatăl s-a urcat băut la volan și și-a băgat fetița în comă (FOTO)UPDATE Băile Govora: Tatăl s-a urcat băut la volan și și-a băgat fetița în comă (FOTO)
Accidentul rutier în urma căruia o fetiță de 11 ani se află în stare gravă a avut loc pe DJ 649, pe raza orașului Băile Govora. Conducătorul auto, un bărbat de 37 ani, pe fondul consumului de alcool, 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, a intrat cu auto într-un gard, după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului ce ocupa locul din spate, fiica conducătorului auto în vârsta de 11 ani.

 

Accident rutier la Baile Govora, in zona Strandului, un autoturism rasturnat. Pompierii militari intervin cu o ambulanță și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. La fața locului se deplasează și o ambulanță SAJ.
Din primele informații este un minor cu traumatism cranian sever în stare de inconștiență.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...