RAZIE la Drăgășani: Oamenii legi au impartit amenzi inainte de Craciun

În noaptea de 20 spre 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului de Acțiuni Speciale, Secției 4 de Poliție Rurală Prundeni au acționat pe raza comunelor Prundeni, Olanu și Ionești, în incinta şi în zona cluburilor/localurilor cu program de noapte, precum şi pe sectoarele de drum public cu risc ridicat de evenimente rutiere, pentru prezervarea şi accentuarea climatului de siguranță civică.


Polițiștii au legitimat 160 de persoane, au controlat 66 de autovehicule fiind aplicate 4 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au reținut un permis de conducere pentru conducerea sub influența alcoolului, un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare. De asemenea, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, fiind retras și un atestat taxi.

În urma controalelor efectuate la două societăți comerciale și pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 12 din 6 august 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, cu o valoare de 20.000 lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...