PATRU ACCIDENTE RUTIERE în Vâlcea, în ultimele 48 de ore! Unul dintre ele a avut loc chiar în dreptul sediului IPJ Vâlcea


În ultimele 48 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 49 de situaţii de urgenţă, printre care amintim:
- în data de 22.12.2019, la ora 14.44 la un accident rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian unde a fost o coliziune între două autoturisme în sensul giratoriu din dreptul sediului IPJ Vâlcea (Calea lui Traian-Lenin Sud), rezultând trei victime, conștiente, cooperante care au refuzat transportul la spital.
- în data de 22.12.2019, la ora 14.52 la un alt accident rutier în comuna Câineni, pe DN 7. Victima a fost preluată de la o ambulanță SAJ, aflată în misiune care a descoperit un accident rutier pe traseul de întoarcere. Victima prezenta traume, fiind transportată la spitalul Brezoi.
- în data de 22.12.2019, la ora 21.59 la un accident rutier în comuna Șușani, sat Ușurei. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul izbindu-se de un parapet, rezultând o singură victima care a refuzat transportul la spital.
- în data de 23.12.2019, la ora 03.59, la un accident rutier în comuna Milcoiu, pe DN 7. Autoturism răsturnat în afara părții carosabile, rezultând două victime conștiente, cooperante (inițial în apel anunțate ca încarcerate), care au refuzat transportul la spital.
De asemenea au mai fost solicitați pentru 12 traumatisme, 21 de afecțiuni medicale, o intoxicație și o afecțiune psihiatrică.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...