Cea mai bună friptură de porc la cuptor, care îți va lăsa soacra fără cuvinte! Rețeta de Crăciun

Vrei să-ți impresionezi invitații în seara de Crăciun? Secretul unei seri reușite alături de familie și prieteni, în jurul bradului de Crăciun este friptura de porc, moale și apetisantă. Bineînțeles că nu poate lipsi paharul de vin.
Iată reteța specială care îți va da prietenii pe spate, iar soacra ta va rămâne fără cuvinte. Simplu și rapid.

Ingrediente
Ceafă de porc, muşchi sau pulpă
Sare
Piper
Cimbru
O lingură de ulei
Un pahar de vin alb
Usturoi
Mod de preparare

Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Aşezăm carnea într-o tavă unsă cu puţin ulei, adăugăm usturoiul şi un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.
Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.
Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...