Județul Vâlcea, promovat la Târgul de Turism al României!

16 Noi 2019
Păstrând tradiția ultimilor ani, Consiliul Județean Vâlcea participă și la această ediție de toamnă a Târgului de Turism al României, eveniment care se desfășoară în perioada 14-17 noiembrie 2019, la București.
Sâmbătă, 16 noiembrie, cei interesați de oferta turistică a județului Vâlcea au fost întâmpinați și au putut primi detalii chiar de la președintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Sub genericul „Vâlcea, județul turismului total!”, Consiliul Județean Vâlcea, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, își propune promovarea zonelor de atracție turistică, a serviciilor, precum și a produselor tradiționale:
„Dacă anul trecut l-am avut în prim plan pe marele voievod Mircea cel Bătrân, anul acesta am schimbat conceptul și avem un stand cu totul special. Pentru că tot vorbim despre satul românesc, am reprodus o culă, asemenea Culei Bujoreanu de la Muzeul Satului, unul dintre principalele obiective turistice din zonă. Am pregătit expoziții, un concert, dar și multe alte surprize. Vom promova Vâlcea, cel mai frumos județ din România, dar și un concept nou pe care eu l-am lansat: Vâlcea, județul turismului total! De ce? Pentru că turiștii pot alege ca destinație de vacanță județul Vâlcea, în orice perioadă a anului. Relieful, istoria, muzeele, mănăstirile creează unicitate județului Vâlcea, oferind oportunitatea turismului total.” - Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...