RAZIE ÎN VÂLCEA: 38 de șoferi au rămas fără permis!

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale care comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și pentru asigurarea fluenței traficului.

Astfel, polițiștii au acționat pe raza de competență, iar în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 152 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 85.000 lei, de asemenea au fost reținute 38 permise de conducere, din care 6 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, 29 pentru depășirea vitezei regulamentare și 3 pentru consumul de alcool.
Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, fiind intensificate controalele în zonele cu risc ridicat de accident rutier,


Au pus în pericol siguranța traficului rutier

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Sutești, au depistat doi bărbați din comuna Glăvile, în timp ce conduceau pe DJ 677A, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,59 mg/l pentru primul, respectiv 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de-al doilea.

Bărbații au fost conduși la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.

Totodată, în seara zilei de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Berislăvești au oprit pentru control pe DC 15 Rădăcinești, pe raza comunei Berislăvești, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...