Deputatul Eugen Neață a votat dublarea alocaţiilor

19 Dec 2019
“Astăzi (marți, 17 decembrie), în ședința Comisiei pentru muncă și protecție socială, al cărei vicepreședinte sunt am votat amendamentul propus de președintele comisiei, Adrian Solomon, prin care alocațiile pentru copii vor fi dublate. Amendamentul PSD a fost admis cu 13 voturi „pentru”.
Astfel, alocaţia pentru copiii până în doi ani ajunge la 600 de lei, iar cea pentru copiii peste 2 ani, la 300 de lei. În plus, copilul cu handicap va avea o alocaţie de 600 de lei.
Acest proiect de lege va intra pe ordinea de zi a următoarei ședințe de plen a Camerei Deputaților (cameră decizională).
Dublarea alocaţiilor ar urma să intre în vigoare în următoarea lună după promulgare.
Chiar dacă nu mai suntem la guvernare ne respectăm promisiunile făcute românilor! Încă o dată PSD a arătat că este aproape de oameni și de nevoile acestora.
Felicitări colegilor mei pentru vot!”, a declarat deputatul PSD, Eugen Neață.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...