Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri la ABA OLT

Moș Crăciun a poposit anul acesta și la sediul ABA Olt, fiind întâmpinat cu bucurie de 30 de elevi de la Școala Gimnazială Nr.5 și structura Goranu, școli partenere în care a fost derulată campania de informare și responsabilizare socială „Să păstrăm apele curate!”, campanie demarată de Administraţia Naţională Apele Române.
Directorul Administrației Bazinale de Apă Olt, dl. Ștefan Prală și angajații instituției s-au mobilizat și l-au ajutat pe Moș Crăciun să pregătească cadouri minunate pentru copiii invitați la eveniment.
În jurul bradului frumos împodobit, micuții l-au așteptat nerăbdători, dansând și cântând colinde.

În atmosfera de poveste, micuții l-au întâmpinat cu aplauze și îmbrățișări. Vizibil copleșiți de emoție, fiecare copil a ajuns pe genunchii Moșului încercând să-l impresioneze cu poezii și exprimându-și bucuria pentru cadourile primite.
La rândul său Moș Crăciun i-a sfătuit să fie cuminți și ascultători.
După întâlnirea cu Moș Crăciun, micuții s-au distrat de minune, savurând prăjiturile și răcoritoarele pregătite special pentru ei. Atmosfera de petrecere a fost întreținută de un grup de colindători și de către salariații instituției, cu muzică și voie bună.

,,În spiritul Crăciunului faptele bune sunt mereu binevenite, magia sărbătorilor apropie oamenii, îi face mai buni și mai iubitori. Speranța de bine și mai ales bucuria să fie în sufletele tuturor copiilor !’’ , director Ștefan Prală.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...