Un profesionist în fruntea Ministerului Agriculturii

16 Dec 2019
Consilierul județean PNL, Aurel Simion, este susținut de organizația județeană liberală pentru promovarea în primul eșalan al guvernării Orban. Aurel Simion are mari șanse să fie numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Alegerea este cum nu se poate mai nimerită pentru că Aurel SImion este unul dintre tot mai puținii producători români care au reușit să facă performanță în acest domeniu.
Aurel Simion este unul dintre cei care au muncit de dimineața până seara pentru crearea brandului AVI-GIIS în Vâlcea, iar mai apoi în toată țara, dar și pe plan internațional. Produsele AVI-GIIS pot fi găsite aproape peste tot în țară, în marile lanțuri de magazine, cum ar fi Carrefour, Auchan etc.
S.C. AVI-GIIS S.R.L., s-a înființat în anul 1991 având ca activitate de bază abatorizarea, tranșarea și prepararea cărnii.
În urma dezvoltării continue și ca urmare a investițiilor făcute începand cu anul 2005 S.C. AVI-GIIS S.R.L. a renunțat la activitatea de abatorizare, concentrându-se pe producția de preparate din carne, produse tradiționale și pe producția de produse ce acoperă tot spectrul gamei Fast Food.
Chiar și dupa 20 de ani de activitate specialiștii companiei AVI-GIIS perfecționează continuu rețetele produselor sale, acreditate și certificate în sistem ISO 9001, ISO 14001 și ISO 22000.
Activitatea societății AVI-GIIS este guvernată de principiul marketingului modern care afirmă că produsul, definit ca ansamblu elementelor care declanșează cererea, trebuie să corespundă cerințelor consumatorilor.
Schimburile care au loc pe piață necesită o flexibilitate mare a procesului de producție. Utilajele și echipamentele moderne ale societății noastre permit o adaptare rapidă la cerințele pieței.
Toate acestea s-au realizat printr-o politică adecvată în domeniul uman specializat, investițiilor în utilaje performante, politica stabilită pentru a face față mediului concurențial în creștere iar atenția principală a fost îndreptată către CONSUMATORI.
Din cele mai vechi rețete și cu ajutorul celor mai noi tehnologii am reușit să impunem pe o piață dominată de mărci de renume o MARCĂ și PRODUSE ce garantează CALITATEA.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...