Irina Argesanu a demisionat din PNL! Politica valceana a pierdut o femeie valoroasă

12 Dec 2019
Una dintre cele mai valoroase si implicate femei din politica valceana a ales sa demisioneze din partidul in care a activat timp de 10 ani. Este vorba despre Irina Argesanu, care a demisionat atat din calitatea de presedinte a organizatiei municipale de femei, cat si de cea de simplu membru PNL.
"In anul 2007 deveneam membru al Partidului National Liberal. In 2017 am fost aleasa Presedinta a Organizatiei Femeilor Liberale din Ramnicu-Valcea.
In toata aceasta perioada am activat si m-am implicat atat in campaniile electorale, cat si in organizarea actiunilor din cadrul OFL Rm Valcea. Pe parcursul celor 12 ani in PNL , m-am dedicat acestui partid cu toata credinta , fara a cere vreo functie sau vreun beneficiu.
Azi am demisionat din PNL, din cauza lucrurilor care se intampla in interiorul acestei formatiuni politice, la Valcea. Lipsa de respect si apreciere a atins o limita pe care eu nu o mai accept.
Multumesc tuturor colegilor mei alaturi de care am activat in tot acest timp cu devotament si seriozitate", a postat Irina Argesanu pe pagina sa de socializare.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...