Irina Argesanu a demisionat din PNL! Politica valceana a pierdut o femeie valoroasă

12 Dec 2019
Una dintre cele mai valoroase si implicate femei din politica valceana a ales sa demisioneze din partidul in care a activat timp de 10 ani. Este vorba despre Irina Argesanu, care a demisionat atat din calitatea de presedinte a organizatiei municipale de femei, cat si de cea de simplu membru PNL.
"In anul 2007 deveneam membru al Partidului National Liberal. In 2017 am fost aleasa Presedinta a Organizatiei Femeilor Liberale din Ramnicu-Valcea.
In toata aceasta perioada am activat si m-am implicat atat in campaniile electorale, cat si in organizarea actiunilor din cadrul OFL Rm Valcea. Pe parcursul celor 12 ani in PNL , m-am dedicat acestui partid cu toata credinta , fara a cere vreo functie sau vreun beneficiu.
Azi am demisionat din PNL, din cauza lucrurilor care se intampla in interiorul acestei formatiuni politice, la Valcea. Lipsa de respect si apreciere a atins o limita pe care eu nu o mai accept.
Multumesc tuturor colegilor mei alaturi de care am activat in tot acest timp cu devotament si seriozitate", a postat Irina Argesanu pe pagina sa de socializare.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...