FOTO INCENDIU la Bărbătești! O femeie are arsuri de gradul I

Un nou incendiu pentru care au fost solicitați pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea a fost anunțat în comuna Barbatesti, tot la o casă de locuit. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apa si spuma.
La Barbatesti a mai fost trimis o autospeciala de la Detașamentul Rm Vâlcea și incauna de la intervenție de la Mihaesti.
Incendiul se manifesta in doua gospodarii.
Situate în apropiere una fațade cealaltă. O anexă din zona in care a pornit incendiul este la doar 1 m distanta de gospodăria invecinata.
Proprietara uneia din gospodarii prezinta arsuri de gradul 1 la mana se acorda prim ajutor de catre SMURD. Victima de 53 ani are arsuri de gr 1 si 2 la membrele superioare si partea superioara a spatelui. Este constienta. Refuza transportul la spital.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...