FOTO INCENDIU la Bărbătești! O femeie are arsuri de gradul I

Un nou incendiu pentru care au fost solicitați pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea a fost anunțat în comuna Barbatesti, tot la o casă de locuit. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apa si spuma.
La Barbatesti a mai fost trimis o autospeciala de la Detașamentul Rm Vâlcea și incauna de la intervenție de la Mihaesti.
Incendiul se manifesta in doua gospodarii.
Situate în apropiere una fațade cealaltă. O anexă din zona in care a pornit incendiul este la doar 1 m distanta de gospodăria invecinata.
Proprietara uneia din gospodarii prezinta arsuri de gradul 1 la mana se acorda prim ajutor de catre SMURD. Victima de 53 ani are arsuri de gr 1 si 2 la membrele superioare si partea superioara a spatelui. Este constienta. Refuza transportul la spital.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...