BOGDAN MATEI: “Guvernare PNL- numele tău este AUSTERITATE”

10 Dec 2019
Zilele trecute, în Plenul Senatului, senatorii PSD au votat moțiunea simplă de cenzură împotriva ministrului Selfie, Florin Cîțu. Dezastruosul Ministru, probabil se va împrumuta și de la cămătari pentru a reuși să angajeze toată clientela politică a PNL-ului. Ne tot întrebăm cine plătește distracția? Răspunsul este simplu: NOI! Astfel, trebuie să prezentăm câteva din ,,realizările PNL” : luna noiembrie a venit cu recorduri de depreciere a monedei naționale, iar principala cauză este inconștiența declarațiilor publice făcute de domnul Cîțu, din postura de ministru de finanțe. 
Ministrul Cîțu, spaima investitorilor și-a dat arama pe față într-o lună de activitate. Liberalii se ceartă între ei pe felul în care să pună stăpânire pe instituțiile statului care ar trebui să fie în slujba românilor, nu a PNL! 
Totul este ca într-o Românie “NORMALĂ” după cum a stabilit ministrul Selfie, simplu, procedural și concret 60.000 de bugetari pleacă acasă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...