PREFECT DE VÂLCEA ar putea fi o femeie! Mihaela Branescu are mari sanse

10 Dec 2019
Prefectul Florian Marin ocupa in continuare postul de reprezentant al guvernului in teritoriu. Se pare cè guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca schimbarile intr-un ritm mai putin alert. Daca saptamana trecuta, pe surse se auzea ca atributiile prefect ale lui Florian Marin vor fi preluate de subprefectul Aurora Gherghina, iata ca oficial nimic de acest gen nu s-a intamplat. 
Pana una alta, la liberali e inghesuiala mare pentru postul de prefect, insa doar cativa au studiile necesare ocuparii acestei pozitii. Surse liberale sustin ca mari sanse ar avea Mihaela Branescu, fost director al DSP Vâlcea, dar si primarii Alexandru Dediu de la Pausesti Maglasi si Tiberiu Costea de la Lungesti. De asemenea, din zona non liberala vine puternic Virgil Parvulescu, care are studiile necesare. Candidatura isi mai depusese si Dragos Popescu, de la APIA, insa pe acesta il asteapta o cariera promitatoare in alta parte. 
 Asadar, analizand la rece lucrurile, in cursa mai raman doar Mihaela Branescu si Virgil Parvulescu. Decizia ii apartine premierului Orban, care, deocamdata, pare ca nu se grabeste. 
Virgil Parvulescu are studii, dar nu mai are sustinere
În unele medii politice vâlcene se discuta tot mai asiduu despre numirea lui Virgil Pârvulescu, în funcția de prefect al județului Vâlcea. Mutarea, dacă ea s-ar concretiza, pe lângă faptul că ar fi una spectaculoasă, s-ar dovedi a fi cu câștiguri electorale pe termen lung pentru liberali. Este foarte posibil ca până la sfârșitului anului Vâlcea sa aiba un alt prefect, iar acesta să fie Virgil Pârvulescu. 
Virgil Pîrvulescu, fostul șef al Finanțelor Publice Vâlcea, a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial la începutul anului 2019. 
Trei luni mai târziu, el a fost destituit din funcție, întorcându-se pe postul său din cadrul ANAF Vâlcea. 
Virgil Pîrvulescu a condus până la finalul lunii decembrie 2018 Administrația Finanțelor Publice din județul Vâlcea, fiind înlocuit de Gheorghe Gogârnoiu.
Pîrvulescu deține șase terenuri și două locuințe, nu are depozite și nici credite, potrivit declarației de avere.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...