PERCHEZITII la Primaria Prundeni! Sunt vizate infractiuni de coruptie

PERCHEZITII la Primaria Prundeni! Sunt vizate infractiuni de coruptie foto arhiva
Perchezitii la Primaria Prundeni. Mascatii au descins in dimineata zilei de 10 decembrie 2019 la Primaria Prundeni, avand un dosar deschis pentru mai multe fapte de coruptie si infractiuni de serviciu, pe vremea cand primaria era condusa de primarul Horia Horascu. Perchezitii se mai efectueaza si la mai multe societăți comerciale din Vâlcea, Argeș și București, în final urmând a fi puse în aplicate 9 mandate de aducere.
“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni assimilate celor de corupţie şi infracţiuni de serviciu, săvârşite în perioada 2012-2017, în legătură cu activităţi de obţinere ilegală de fonduri prin provame/surse guvernamentale de către unităţi administrativ teritoriale.
In cursul zilei de astăzi, 10 decembrie 2019, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 23 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea şi Argeş, mun. Bucureşti, din care una este la sediul unei instituţii publice, iar celelalte sunt la sediile unor societăţi comerciale sau locuinţele unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova” – se arată într-un comunicat al Parchetului Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...