PERCHEZITII la Primaria Prundeni! Sunt vizate infractiuni de coruptie

PERCHEZITII la Primaria Prundeni! Sunt vizate infractiuni de coruptie foto arhiva
Perchezitii la Primaria Prundeni. Mascatii au descins in dimineata zilei de 10 decembrie 2019 la Primaria Prundeni, avand un dosar deschis pentru mai multe fapte de coruptie si infractiuni de serviciu, pe vremea cand primaria era condusa de primarul Horia Horascu. Perchezitii se mai efectueaza si la mai multe societăți comerciale din Vâlcea, Argeș și București, în final urmând a fi puse în aplicate 9 mandate de aducere.
“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni assimilate celor de corupţie şi infracţiuni de serviciu, săvârşite în perioada 2012-2017, în legătură cu activităţi de obţinere ilegală de fonduri prin provame/surse guvernamentale de către unităţi administrativ teritoriale.
In cursul zilei de astăzi, 10 decembrie 2019, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 23 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea şi Argeş, mun. Bucureşti, din care una este la sediul unei instituţii publice, iar celelalte sunt la sediile unor societăţi comerciale sau locuinţele unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova” – se arată într-un comunicat al Parchetului Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...