BOGDAN MATEI: “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”

06 Dec 2019
Senatorul social-democrat Bogdan Matei a anuntat luni, pe pagina sa de facebook, că a semnat motiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe intitulată „Guvernarea PNL, numele tau este austeritate”.
Fostului ministru al Tineretului și Sportului a prezentat și documentul depus la Senat legat de moțiunea simplă de cenzură, inclusiv câteva ”dintre întrebările pentru domnul Orban, dar și pentru domnul Cîțu, din această moțiune, ale căror răspunsuri sunt concludente pentru a defini guvernarea lor”
”Astăzi, am semnat împreună cu colegii mei, senatorii PSD, moțiunea numită: “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”
Vă atașez mai jos câteva dintre întrebările pentru domnul Orban, dar și pentru domnul Cîțu, din această moțiune, ale căror răspunsuri sunt concludente pentru a defini guvernarea lor:

“ 1. Modelul de criză economică gândit de strategii PNL pentru România este cumva cel din Argentina, țară cu care domnul Vasile Cîțu compara România în anul 2018? Guvernul PNL ne va împrumuta din nou la FMI? Dacă da, cu ce costuri? Și nu mă refer la dobânzi, ci la costuri sociale!
2. Dacă deputatul Vasile Cîțu nu a putut aduce criza mult mai devreme prin lungul șir al declarațiilor sale disperate și iresponsabile, și-a propus să o adică acum, în calitate de Ministru al Finanțelor?”
PNL ne dovedește, după doar o lună de guvernare, că nu au capacitatea de a fi la conducerea țării, iar prin această moțiune încercăm sa punem stop acestui guvern AUSTER!”, a anunțat senatorul Bogdan Matei pe facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...