NEWS ALERT! Virgil Pârvulescu, în cărți pentru postul de PREFECT DE VALCEA?

UPDATE: În ședința de guvern de vineri, 6 decembrie 2019, premierul Ludovic Orban îl va destitui pe prefectul de Valcea, Florian Marin. Până la numirea unui nou prefect, atribuțiile lui Florian Marin vor fi preluate de subprefectul Aurora Gherghina. 

 

În unele medii politice vâlcene se discuta tot mai asiduu despre numirea lui Virgil Pârvulescu, în funcția de prefect al județului Vâlcea. Mutarea, dacă ea s-ar concretiza, pe lângă faptul că ar fi una spectaculoasă, s-ar dovedi a fi cu câștiguri electorale pe termen lung pentru liberali. Este foarte posibil ca până la sfârșitului anului Vâlcea sa aiba un alt prefect, iar acesta să fie Virgil Pârvulescu.
Virgil Pîrvulescu, fostul șef al Finanțelor Publice Vâlcea, a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial la începutul anului 2019.
Trei luni mai târziu, el a fost destituit din funcție, întorcându-se pe postul său din cadrul ANAF Vâlcea.
Virgil Pîrvulescu a condus până la finalul lunii decembrie 2018 Administrația Finanțelor Publice din județul Vâlcea, fiind înlocuit de Gheorghe Gogârnoiu.
Pîrvulescu deține șase terenuri și două locuințe, nu are depozite și nici credite, potrivit declarației de avere.

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...