VIDEO: BRACONIERI PRINȘI LA BREZOI! Peste 600 kg. de pește confiscat

În această dimineață, polițiștii din Vâlcea au depistat în trafic două autoturisme care transportau peste 600 de kilograme de pește fără documente legale. Atât peștele, cât și autoturismele, precum și o barcă și mai multe plase de pescuit au fost indisponibilizate.
În dimineața zilei de 4 decembrie 2019, polițiștii din cadrul I.P.J. Vâlcea au desfășurat o acțiune, pe raza orașului Brezoi, pentru verificarea legalității activităților comerciale cu pește și produse din pește.
În prima parte a activității, au fost depistați doi bărbați care transportau în portbagajele unor autoturisme, în condiții improprii și fără documente legale, peste 600 de kilograme de pește.
Polițiștii au dispus măsura indisponibilizării pentru cantitatea de pește, cele 2 autoturisme folosite de aceștia, o barcă și mai multe plase de pescuit. De asemenea, polițiștii continuă cercetările în cauză.
Comercializarea peștelui și a derivatelor este admisă numai în unitati specializate sau secții ale magazinelor alimentare înregistrate sanitar veterinar, evitați achiziția acestora de la persoane neautorizate.
De asemenea, legislația impune asigurarea condițiilor de manipulare și transport ale peștelui, a produselor din pescuit de la furnizori la unitățile de vânzare, cu menținerea igienei și a lanțului frigorific pe durata transportului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...