OVIDIU POPA: Guvernul ZERO - PNL și-a început lucrarea de distrugere a județuluiVâlcea!

03 Dec 2019
Prima rectificare bugetară făcută de guvernul PNL nu este privită cu ochi buni de reprezentanții PSD. Deputatul PSD, Ovidiu Popa, atacă în termeni duri decizia guvernului Orban de a nu aloca bani pentru drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special

”Analizând rectificarea bugetară propusă de guvernul PNL - Orban, de fapt, de pedeliștii care sunt acum la putere în PNL, observăm că așa cum au făcut și în anul 2010, acest guvern a început distrugerea județului Vâlcea.
Vremuri triste se vor abate peste acest județ și așa cum au făcut în repetate rânduri, iată că, județului Vâlcea și pentru 40 de primării din județul Vâlcea, se aloca 0 lei la capitolul “Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special".
Evident, dușmanului de moarte al PNL Vâlcea, Consiliul JudețeanVâlcea, nu i se alocă niciun leu. Asta în condițiile în care Consiliul Județean Vâlcea, la solicitarea Guvernului României, a plătit sumele pe care guvernul trebuia să le plătească pentru PNDL.
Guvernul PNL-ist vrea să bage în moarte clinică acest județ, un județ, care timp de trei ani și jumătate a beneficiat de sprijin guvernamental dar și al Consiliului Județean pentru investiții în: infrastructură, sănătate, protecție socială, turism și cultură.
Nu există ticăloșie mai mare, decât, din răutate politică, pur și simplu, săvrei să distrugi un județ.
Asta fac liberalii! Românii au votat PNL - PDL și iată actualul guvern vine și le răspunde, cu ce, cu 0 bani, 0 lei. Ce rău v-au făcut copiii instituționalizați, persoanele cu dizabilități, ce rău v-au făcut primarii și angajații din primării care trebuie să își primească salariile, primarii care trebuie să își plătească cheltuielile de funcționare, cum ar fi curent sau utilități, ce rău v-au făcut acești oameni, cât de multă ură puteți propaga în spațiul public?
Sunteți strâmbi și urâți din punct de vedere politic, și iată, și administrativ!”, arată deputatul PSD, Ovidiu Popa.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...