Polițiștii din Prundeni, bătuți de un clan de rromi, AVANSAȚI ÎN GRAD de Ziua Națională

Cei doi polițiști care au fost agresați în timpul unei misiuni în comuna Prundeni au fost avansaţi în grad. Festivitatea a avut loc în cadrul unei şedinţe organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea cu ocazia Zilei Naţionale a Românei.
Agenții de poliție au fost avansați în grad și recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte. Avansarea celor doi poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni din Vâlcea au fost agresaţi pe 20 noiembrie, de un şofer care nu a vrut să oprească în trafic, dar şi de rudele acestuia. Agenții rutieri se aflau în misiune pe Drumul Național 64 la ora 01:00, moment în care au semnalizat unei autoutilitare să oprească, dar șoferul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...