Polițiștii din Prundeni, bătuți de un clan de rromi, AVANSAȚI ÎN GRAD de Ziua Națională

Cei doi polițiști care au fost agresați în timpul unei misiuni în comuna Prundeni au fost avansaţi în grad. Festivitatea a avut loc în cadrul unei şedinţe organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea cu ocazia Zilei Naţionale a Românei.
Agenții de poliție au fost avansați în grad și recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte. Avansarea celor doi poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni din Vâlcea au fost agresaţi pe 20 noiembrie, de un şofer care nu a vrut să oprească în trafic, dar şi de rudele acestuia. Agenții rutieri se aflau în misiune pe Drumul Național 64 la ora 01:00, moment în care au semnalizat unei autoutilitare să oprească, dar șoferul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...