Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO INCENDIU la o hală de prelucrarea lemnului din Caineni

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta General Magheru al judetului Valcea au fost solicitati aseara in jurul orei 23.28 pentru stingerea unui incendiu la o hala de prelucrare material lemnos si depozitate la Caineni.
Ajunsi la fata locului, pompieriii au constatat ca incendiul se manifesta la nivelul acoperisului halei de circa 50 mp. precum si in interiorul acesteia pe o suprafata de aproximativ 50 mp. Pentru stingere, pompierii au actionat cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma. Dupa aproximativ doua ore de la sosirea pompierilor la locul interventiei, incendiul a fost stins. Din fericire nu a fost nimeni ranit. Cercetarile preliminare efectuate la fata locului arata ca incendiul s-a declansat in urma supraincalzirii unui cos pentru evacuarea fumului neizolat termic fata de materialele combustibile din componenta acoperisului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)