ALERTĂ! Un tânăr din Râmnicu Vâlcea a dispărut: A plecat la concert și este de negăsit

Poliţia Capitalei solicită sprijin din partea cetăţenilor pentru găsirea unui tânăr care, pe 24 noiembrie, a plecat din Râmnicu Vâlcea pentru a participa la un concert în Capitală şi nu a mai revenit la domiciliu.
Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Capitalei, persoana dispărută se numeşte Manu Adrian-Ilie, are 22 de ani, 1,80 m - înălţime, greutate - 110 kg, ochi căprui, ten creol, păr şaten, faţă ovală, constituţie corpolentă.
La data dispariţiei purta pantaloni negri, pulover bleumarin, adidaşi negri, geacă gri, precizează Poliţia Capitalei.
Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...