EUGEN NEAȚĂ: SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în Main Round-ul Ligii Campionilor!

25 Noi 2019
Deputatul PSD, Eugen Neață, este unul dintre susținătorii infocați ai echipei dehandbal SCM Râmnicu Vâlcea, neratând niciun meci de calificare al handbalistelor noastre. Din tribună, alături de primarul Mircia Gutău, Eugen Neață susține echipa de handbal pentru că Vâlcea a început să respire din nou handbal.
”Avem două motive pentru care să fim mândri de această frumoasă și unită echipă: calificarea în Main Round-ul competiției Champions League și pentru că SCM este lider în Campionatul Național Liga Florilor.
Îl felicit pe primarul Mircia Gutău, care a reușit prin susținerea acestei echipe să aducă din nou bucurie tuturor iubitorilor de handbal feminin!
Felicit jucătoarele pentru profesionalismul și unitatea de care dau dovadă!
Felicit staff-ul tehnic pentru activitate și pentru modul în care reușesc să țină echipa noastră de suflet unită!
Mulțumesc suporterilor și celor prezenți la fiecare meci pentru încurajare și atmosfera creată!
Vâlcea respiră din nou handbal!”, susține Eugen Neață.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...