FOTO: De 24 de ore, arde depozitul de cauciucuri de la Drăgășani!

Pompierii intervin de 24 de ore pentru stingerea incendiului de la depozitul de cauciucuri din Drăgăşani. Sute de tone de anvelope trebuie relocate pentru lichidarea focului.
ISU Vâlcea a anunţat că echipajele intervin în continuare, duminică, pentru stingerea incendiului care a izbucnit la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani.

”Peste puţin timp se împlinesc 24 de ore de când se intervine. Avem în continuare şase autospeciale de stingere”, au transmis, duminică, reprezentanţii ISU Vâlcea.

Potrivit acestora, întreaga cantitate decauciucuri trebuierelocată- de pe o parte pe cealalta a depozitului – înainte de a pute fi lichidat focul.

Din estimări este vorba chiar de câteva sute de tone de cauciuc, iar incendiul se manifestă pe mai mult de 700 de metri.

Comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat încă de sâmbătă la locul incendiului.

”La faţa locului a fost deplasat laboratorul mobil al ISU Vâlcea - CBRN, care efectuează măsurători privind calitatea aerului. Comisarii GNM – CJ Vâlcea monitorizează situaţia, iar după ce ultimele focare vor fi lichidate, vor face verificări pe amplasament pentru a stabili dacă au fost respectate condiţiile din autorizaţiile de mediu”, a transmis Garda de Mediu.

Incendiul aizbucnit, sâmbătă, în jurul orei 11.30 şi se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum, fiind emis mesaj RO-Alert.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...