FOTO: Căprioară găsită de jandarmi în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea

22 Noi 2019
Jandarmii vâlceni au avut astăzi o misiune mai puțin obișnuită, respectiv salvarea unei căprioare rătăcite pe străzile cartierului Traian.

În urma apelului 112 prin care am fost sesizați cu privire la prezența neobișnuită a animalului sălbatic , un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului pentru a izola zona, astfel încât căprioara să nu fie rănită de autovehicule.

La sosirea reprezentantului D.S.V. , căprioara a fost tranchilizată și preluată de către un reprezentant al fondului de vânătoare zonal, ulterior eliberată în mediul ei natural.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...