DRĂGĂȘANI: A furat din biserică și a băgat la păcănele! Poliția l-a băgat la răcoare

Polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la faptul că, pe timpul nopții, persoane necunoscute au pătruns într-un lăcaș de cult din municipiu, de unde au sustras suma de 3700 de lei și o motocoasă.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un bărbat de 41 de ani, din județul Maramureș, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă reținerea bărbatului pe 24 de ore, iar la data de 20 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, împotriva bărbatului luându-se măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...