RAZIE LA PRUNDENI! 100 de porci care aparțineau agresorilor polițiștilor sau aproapiaților lor au fost sacrificați

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în scopul prevenirii și combaterii evaziunii fiscale, verificării legalității activității de comerț cu produse agroalimentare în unitățile specializate precum și pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicite cu animale vii, produse din carne, în contextul eforturilor susținute de eradicare a fenomenului pestei porcine.

Polițiștii au acționat pe raza comunei Prundeni, unde au fost verificați 10 operatori economici, fiind constatate și aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3500 lei.

Totodată polițiștii au acordat sprijin specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea, fiind efectuate verificări la locuința unei persoane, din comuna Prundeni. În urma verificărilor specialiștii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea au dispus măsura confiscării, eutanasierii și îngropării a 99 de suine, cu greutate cuprinsă între 20 și 300 kilograme.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...