Bogdan Matei și-a încheiat mandatul de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA)

18 Noi 2019
Aproape un an de zile, fostul ministrul al Tineretului și Sportului, Matei Constantin a avut mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board. În data de 13 noiembrie a.c. acest mandat s-a încheiat, iar fostul membru al cabinetului Dăncilă spune că a fost o experiență unică.

”În data de 13 noiembrie a.c., la Bruxelles, în Reuniunea COREPER din cadrul Consiliului Uniunii Europene, va fi oficializată încheierea mandatului meu de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).
Am deținut timp de aproape un an un mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board, am colaborat strâns cu colegii mei din Board pentru țelurile comune ale WADA și am făcut eforturi și demersuri oficiale care să contribuie la redeschiderea laboratorului anti-doping de la București, de care România avea mare nevoie.
Țin să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit pe durata mandatului meu și celor cu care am lucrat împreună în acest an”, a declarat Bogdan Matei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...