Bogdan Matei și-a încheiat mandatul de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA)

18 Noi 2019
Aproape un an de zile, fostul ministrul al Tineretului și Sportului, Matei Constantin a avut mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board. În data de 13 noiembrie a.c. acest mandat s-a încheiat, iar fostul membru al cabinetului Dăncilă spune că a fost o experiență unică.

”În data de 13 noiembrie a.c., la Bruxelles, în Reuniunea COREPER din cadrul Consiliului Uniunii Europene, va fi oficializată încheierea mandatului meu de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).
Am deținut timp de aproape un an un mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board, am colaborat strâns cu colegii mei din Board pentru țelurile comune ale WADA și am făcut eforturi și demersuri oficiale care să contribuie la redeschiderea laboratorului anti-doping de la București, de care România avea mare nevoie.
Țin să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit pe durata mandatului meu și celor cu care am lucrat împreună în acest an”, a declarat Bogdan Matei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...