Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Bogdan Matei și-a încheiat mandatul de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA)

18 Noi 2019
Aproape un an de zile, fostul ministrul al Tineretului și Sportului, Matei Constantin a avut mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board. În data de 13 noiembrie a.c. acest mandat s-a încheiat, iar fostul membru al cabinetului Dăncilă spune că a fost o experiență unică.

”În data de 13 noiembrie a.c., la Bruxelles, în Reuniunea COREPER din cadrul Consiliului Uniunii Europene, va fi oficializată încheierea mandatului meu de membru al Board-ului Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).
Am deținut timp de aproape un an un mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale UE în cadrul Foundation Board, am colaborat strâns cu colegii mei din Board pentru țelurile comune ale WADA și am făcut eforturi și demersuri oficiale care să contribuie la redeschiderea laboratorului anti-doping de la București, de care România avea mare nevoie.
Țin să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit pe durata mandatului meu și celor cu care am lucrat împreună în acest an”, a declarat Bogdan Matei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)