O geantă suspectă, lăsată într-o piaţă din Râmnicu Vâlcea, verificată de pirotehniştii SRI

Poliţiştii şi pirotehniştii din cadrul SRI intervin, vineri după-amiaza, într-o piaţă din Râmnicu Vâlcea, unde o persoană a sesizat, la numărul 112, prezenţa unui colet suspect.
Mai multe echipaje de poliţie, dar şi pirotehnişti din cadrul SRI au făcut verificări la faţa locului.
"A fost sesizat un colet suspect, o geantă abandonată. Poliţiştii asigură perimetrul. Intervine echipa pirotehnică a SRI", a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
După mai bine de o oră de verificări, pirotehniştii au stabilit că geanta suspectă nu este periculoasă. În aceasta se găseau haine, potrivit Poliţiei Vâlcea. Proprietarul genţii nu a fost încă găsit.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...