Un tânăr din Brezoi se luptă cu cancerul nemilos la 20 de ani! Are nevoie de ajutorul nostru

12 Noi 2019
Andrei Oteșanu este un tânăr de 20 de ani, din Brezoi, care luptă să traiască. Recent, el a diagnosticat cu o boală gravă, Condrosarcom Calcanean Drept, adică o tumoră agresivă la nivelul călcâiului. Familia și apropiații susțin că șansa la viață se concretizează într-o nouă operație de 50.000 de euro, pe care trebuie să o facă cât mai rapid. Fiecare minut care trece îi diminuează șansele la viață, iar cei aproape de Andrei fac zilnic imposibilul pentru a strânge suma de bani necesară operației. Deja, toți angajații de la Spitalul Brezoi, de la Parchetul local, dar și din alte instituții au donat pentru Andrei.

”Andrei este un tânăr frumos, cu visuri mărețe, pe care orice tânăr la vârstă lui le are. Pe 25 noiembrie împlinește 20 de ani și în momentul de față nu își dorește cadouri materiale ci o nouă șansă la viață.

Andrei Oteșanu, din orașul Brezoi, județul Vâlcea, student al Facultății de Limbi Străine din Sibiu, a fost diagnosticat în urmă cu puțin timp cu Condrosarcom Calcanean Drept (o tumoră agresivă la nivelul călcâiului) și a fost operat în data de 11.10.2019 pentru extirparea tumorii. În perioada următoare operației evoluția bolii nu a fost una favorabilă. Zilele trecute, Andrei a făcut un PET-CT prin care se evidențiază adenopatii la nivelul regiunii popliteale dreapta si abdomino-pelvine.

În continuare Andrei are nevoie de investigații suplimentare atât în țară, cât și în străinătate, care așa cum știm cu toții, costă.

Cât costă viața unui tânăr? Viața unui tânăr atât de frumos nu ar trebui sa aibe un pret, un tânăr plin de energie şi mereu vesel, chiar dacă viața îl încearcă greu. Noi împreună putem să facem minuni.

Il putem susține şi ajuta pe Andrei și in conturile de mai jos!
Nr cont lei: RO19RZBR0000060004004696 - Oteşanu Florian ( tatăl).
Nr cont euro: RO10RZBR0000060012420093 - Oteşanu Florian”, se arată într-o postare distribuită masiv pe rețelele de socializare.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...