Studioul Lee Music din Vâlcea, PARTENERIAT PESTE OCEAN cu studioul Bunker din Las Vegas

12 Noi 2019
Studioul Lee Music Production este primul si singurul studio din Romania care are un parteneriat de coproductie cu studioul Bunker din Las Vegas. Proprietarul studioului Bunker din Las Vegas, William Black a venit saptamana trecuta la Ramnicu Valcea motivul venirii sale in Romania fiind vizita la studioul Lee Music si finalizarea tuturor detaliilor ce tin de colaborarea cu Lee Music Production.

Bobita Catusanu:
Incepand cu luna decembrie a acestui an vom fi oficial coproducatori cu unul din cele mai performante studiouri din Statele Unite ale Americii (Bunker Studio din Las Vegas). Este o mare oportunitate pentru noi dar si o provocare sa lucram pentru artisti americani iar acest lucru ne bucura enorm de mult pentru ca primele productii muzicale trimise s-au bucurat de aprecieri din partea unor producatori extrem de cunoscuti in America.

Sharveal Johnson este un artist independent de R & B din Chicago iar in acest moment producem un single pentru el.
Link Sharveal Johnson https://youtu.be/6-EaTliv86A
https://youtu.be/PEN0St66Rr4

Angel Lane este o alta artista americanca pentru care lucram in acest moment si foarte curand vom fi in masura sa va prezentam rezultatul acestei colaborari.

Link Angel Lane https://youtu.be/X_-UVohuS5M
https://youtu.be/dYpEg6Io0F4

Oportunitatea pe care o avem in colaborarea cu Bunker Studio din Las Vegas este aceea de a avea sansa sa lucram cu artisti si producatori americani iar pentru noi este extrem de important acest lucru.
Muzica de peste ocean este diferita de cea care se asculta in Europa si toate productiile noastre muzicale sunt create pe tipicul muzicii comerciale din America si pana acum au fost foarte apreciate. Continuam sa producem foarte multa muzica pentru piata americana si speram sa atragem atentia celor mai mari artisti din industria muzicala de peste ocean.
Impreuna cu Iulian Andrei si Gabriel Sucea muncim de zor pentru ca toate creatiile noastre sa se ridice la cel mai inalt nivel calitativ si imi doresc foarte mult ca muzica noastra sa fie cantata de nume mari din industria muzicala din America si de ce nu sa ajunga in topurile de
specialitate din aceasta tara.
Asta este visul oricarui producator muzical si noua ni s-a dat aceasta sansa pe care nu avem de gand sa o ratam!

facebook/leestudioproduction
www.leemusic.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...