MIRCIA GUTĂU: Așa vreți, Cristi, să câștigați alegerile ?

12 Noi 2019
Primarul Mircia Gutău ripostează după discursul lui Cristian Buican la vizita președintelui Klaus Iohannis, în care acuza administrația locală că s-a opus închirierii Sălii Sportului din Râmnicu Vâlcea, făcând public mesajul pe care i l-a trimis lui Buican, cu câteva seri înainte de vizita președintelui la Vâlcea.
”Bună seara Cristi! Sunt plecat din țară și mă sună diverși pentru Sala Sporturilor pentru o întâlnire cu președintele României. Vreau să fii informat corect și șă știi că pe suprafața de joc este montată o altă suprafață obligatorie pentru jocurile în Cupa Campionilor Europeni, suprafață care este închiriată de la o firmă din București cu niște clauze foarte clare în sensul de a nu fi zgâriată.
Montajul și demontajul se face doar defirma care are în proprietate suprafața de joc. Dacă doriți neapărat sala, luați legătura cu acea firmă pentru demontare și remontare sau aplicați o mochetă pe toată suprafața.
Dacă nu, aveți la dispoziție Arenele Traian deoarece vineri e timp frumos. Dacă vă hotărâți, vă rog să spuneți. O noapte plăcută!”, este mesajul trimis de Mircia Gutău, aflat într-o vizită în Palestina, către președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...