Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

MIRCIA GUTĂU: Așa vreți, Cristi, să câștigați alegerile ?

12 Noi 2019
Primarul Mircia Gutău ripostează după discursul lui Cristian Buican la vizita președintelui Klaus Iohannis, în care acuza administrația locală că s-a opus închirierii Sălii Sportului din Râmnicu Vâlcea, făcând public mesajul pe care i l-a trimis lui Buican, cu câteva seri înainte de vizita președintelui la Vâlcea.
”Bună seara Cristi! Sunt plecat din țară și mă sună diverși pentru Sala Sporturilor pentru o întâlnire cu președintele României. Vreau să fii informat corect și șă știi că pe suprafața de joc este montată o altă suprafață obligatorie pentru jocurile în Cupa Campionilor Europeni, suprafață care este închiriată de la o firmă din București cu niște clauze foarte clare în sensul de a nu fi zgâriată.
Montajul și demontajul se face doar defirma care are în proprietate suprafața de joc. Dacă doriți neapărat sala, luați legătura cu acea firmă pentru demontare și remontare sau aplicați o mochetă pe toată suprafața.
Dacă nu, aveți la dispoziție Arenele Traian deoarece vineri e timp frumos. Dacă vă hotărâți, vă rog să spuneți. O noapte plăcută!”, este mesajul trimis de Mircia Gutău, aflat într-o vizită în Palestina, către președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus