MIRCIA GUTĂU: Așa vreți, Cristi, să câștigați alegerile ?

12 Noi 2019
Primarul Mircia Gutău ripostează după discursul lui Cristian Buican la vizita președintelui Klaus Iohannis, în care acuza administrația locală că s-a opus închirierii Sălii Sportului din Râmnicu Vâlcea, făcând public mesajul pe care i l-a trimis lui Buican, cu câteva seri înainte de vizita președintelui la Vâlcea.
”Bună seara Cristi! Sunt plecat din țară și mă sună diverși pentru Sala Sporturilor pentru o întâlnire cu președintele României. Vreau să fii informat corect și șă știi că pe suprafața de joc este montată o altă suprafață obligatorie pentru jocurile în Cupa Campionilor Europeni, suprafață care este închiriată de la o firmă din București cu niște clauze foarte clare în sensul de a nu fi zgâriată.
Montajul și demontajul se face doar defirma care are în proprietate suprafața de joc. Dacă doriți neapărat sala, luați legătura cu acea firmă pentru demontare și remontare sau aplicați o mochetă pe toată suprafața.
Dacă nu, aveți la dispoziție Arenele Traian deoarece vineri e timp frumos. Dacă vă hotărâți, vă rog să spuneți. O noapte plăcută!”, este mesajul trimis de Mircia Gutău, aflat într-o vizită în Palestina, către președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...