VIDEO: O persoană fără adăpost a aruncat 16 ghivece cu flori în râul Olăneşti

Un nou incident la Podul Vinerii Mari din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 38 de ani, din Vâlcea, a fost prins de poliţiştii locali, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a aruncat 16 ghivece de flori peste balustradă.
Incidentul s-a petrecut la puţin timp după miezul nopţii, tânărul de 38 de ani, fiind surprins de camerele de luat vederi instalate în în zonă.
Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, care este o persoană fără adăpost, era într-o stare vădită de ebrietate şi a distrus cele 16 ghivece de flori, aruncându-le în râul Olăneşti.
Pentru fapta sa, el este acum cercetat de poliţişti, fiind întocmite documente procedurale pentru distrugere.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...