VIDEO: O persoană fără adăpost a aruncat 16 ghivece cu flori în râul Olăneşti

Un nou incident la Podul Vinerii Mari din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 38 de ani, din Vâlcea, a fost prins de poliţiştii locali, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a aruncat 16 ghivece de flori peste balustradă.
Incidentul s-a petrecut la puţin timp după miezul nopţii, tânărul de 38 de ani, fiind surprins de camerele de luat vederi instalate în în zonă.
Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, care este o persoană fără adăpost, era într-o stare vădită de ebrietate şi a distrus cele 16 ghivece de flori, aruncându-le în râul Olăneşti.
Pentru fapta sa, el este acum cercetat de poliţişti, fiind întocmite documente procedurale pentru distrugere.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...