Prefectul Florian Marin postează mesaje de rămas bun, deși nu i-a spus nimeni ÎNCĂ să plece

Prefectul Florian Marin este unul dintre cei mai ”normali” la cap ocupanți ai fotoliului de reprezentant al guvernului în teritoriu. De la Curcăneanu încoace i-am prins pe toți prefecții de Vâlcea și trebuie să recunosc că poate în eleganță pe Florian Marin îl mai egalează Mircea Perpelea, acum ambasador în Albania.
Treaba aceasta cu schimbarea prefecților nu este atât de simplă pe cât pare că doar nu mai suntem pe vremea lui Blaga, când la ordinul lui Băsescu a schimbat toți prefecții într-o noapte. Nici Ludovic și nici actualul ministru de interne nu mi se pare că au ”sânge în instalație” pentru asemenea gesturi mărețe.
Între timp, la PNL Vâlcea mulți se visează prefecți și își fac încălzirea pe margine, de la vocalul Nadolu până la alți câțiva cvasi-necunoscuți. Însă, nu știu de ce, îmi vine să fac un pariu că Păsat va fi următorul prefect de Vâlcea. Am avut așa o revelație după câteva convorbiri scurte cu politicienii din Vâlcea și mi-am amintit cum a ajuns Păsat președintele Consiliului Județean Vâlcea...
În rândurile de mai jos, redăm mesajul elegant al unuia dintre cei mai buni prefecți din Vâlcea:
”În scurt timp se va încheia mandatul meu ca prefect al județului Vâlcea .Încă de la începutul mandatului am promis și îmi place să cred că am reușit, ca întreaga activitate să o desfășor în baza principiilor legalității, transparenței decizionale și al eficienței.
Alături de subprefectul județului,doamna Aurora Gherghina și de colegii din prefectură, sper că am reușit ca în acești 2 ani și jumătate de mandat, greu încercat în multe momente, să contribui la îmbunătățirea identității vizuale, la creșterea gradului de vizibilitate și conștientizarea a importanței și rolului Instituției Prefectului, în rândurile cetățenilor județului Vâlcea.
Am fost și sunt conștient de faptul că, indiferent de decizie sau de context, nu am putut să mulțumesc întru totul pe cei care aveau așteptări mai mult sau mai puțin îndreptățite de la această instituție sau de la mine.
Doresc să mulțumesc ,în primul rând,colegilor din cadrul Instituției Prefectului, a căror muncă a fost de cele mai multe ori neștiută, însă esențială, în momentele dificile de gestionarea a situațiilor de urgență, în menținerea contactului permanent cu autoritățile locale sau cu instituțiile publice deconcentrate.
De asemenea mulțumesc Consiliului Județean Vâlcea,administrațiilor locale,instituțiilor deconcentrate cu care am avut o bună și foarte bună colaborare instituțională.
Nu în ultimul rând, adresez mulțumiri mass-mediei vâlcene, care a reflectat cu obiectivitate atât activitatea instituției cât și pe cea personală.
Tuturor vâlcenilor le adresez gândurile mele de bine!”, susține prefectul Florian Marin.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...