Bilanț îngrijorător după o RAZIE în RÂMNICU VÂLCEA (FOTO)

La data de 05 noiembrie a.c. polițiștii de la prevenire, ordine publică, rutieră și investigații criminale au efectuat o razie, în zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Scopul acestei razii a fost prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală, identificarea de bunuri a căror deținere este interzisă de lege, provenite sau utilizate la comiterea de fapte penale, identificarea persoanelor urmărite local, național și internațional și a persoanelor fără documente de identitate sau forme legale privind domiciliul sau reședința.

Zonele vizate au fost zona Priza Olt, Colonia Nuci, strada Stolniceni, cu această ocazie fiind legitimate 87 de persoane și controlate 19 autoturisme și au fost identificate 2 persoane urmărite internațional respectiv un bărbat de 28 de ani, din județul Ialomița, acesta fiind căutat de autoritățile judiciare din Italia în vederea participării la o procedură judiciară și o tânără de 17 ani, ce figurează ca minor dispărut, alertă introdusă de către autoritățile franceze. În fapt aceasta a plecat din Franța fără acordul părinților, aceștia anunțând autoritățile. Momentan tânăra locuiește împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracțiuni.
Toate persoanele legitimate au făcut obiectul verificărilor și introducerii în bazele de date ale poliției.
La această activitate au participat și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, Poliția Locală Râmnicu Vâlcea și D.E.P.A.B.D.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...