Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

O șoferiță din Vâlcea a lovit un pieton și a plecat de la locul accidentului

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești și Postului de Poliție Păușești-Măglași au identificat și depistat o femeie de 62 de ani, bănuită de producerea unui eveniment rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat.

La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați verbal de un bărbat de 82 de ani, din comuna Păușești-Măglași, cu privire la faptul că acesta a fost victima unui eveniment rutier.

În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., în timp ce se deplasa în calitate de pieton a fost lovit de partea din spate a unui autoturism, al cărui conducător efectua manevra de mers înapoi, ulterior autoturismul și-a continuat deplasarea.

Bătrânul a fost transportat la o unitate spitalicească în vedere efectuării de investigații medicale, nefiind necesară internarea acestuia.
În urma verificărilor efectuate de polițiști aceștia au identificat autoturismul cât și conducătorul acestuia, respectiv o femeie de 62 de ani, din orașul Călimănești.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella