O șoferiță din Vâlcea a lovit un pieton și a plecat de la locul accidentului

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești și Postului de Poliție Păușești-Măglași au identificat și depistat o femeie de 62 de ani, bănuită de producerea unui eveniment rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat.

La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați verbal de un bărbat de 82 de ani, din comuna Păușești-Măglași, cu privire la faptul că acesta a fost victima unui eveniment rutier.

În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., în timp ce se deplasa în calitate de pieton a fost lovit de partea din spate a unui autoturism, al cărui conducător efectua manevra de mers înapoi, ulterior autoturismul și-a continuat deplasarea.

Bătrânul a fost transportat la o unitate spitalicească în vedere efectuării de investigații medicale, nefiind necesară internarea acestuia.
În urma verificărilor efectuate de polițiști aceștia au identificat autoturismul cât și conducătorul acestuia, respectiv o femeie de 62 de ani, din orașul Călimănești.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...