Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BUICAN către Gutău: Se consideră stăpân pe moșie! KLAUS IOHANNIS a fost refuzat de conducerea Sport Club Municipal pentru întâlnirea electorală cu vâlcenii

06 Noi 2019
Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, s-a lovit de refuzul conducerii Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea atunci când a dorit să închiriereze Sala Sporturilor pentru întâlnirea electorală a candidatului Klaus Iohannis. Buican îl consideră vinovat de toată această situație pe primarul Râmnicului, Mircia Gutău, spunând despre el că este ,,stăpân pe moșie".
În opinia deputatului liberal, se dorește mistificarea adevarului, drept pentru care face următoarele precizări:
”Asa cum am anuntat, vineri, 8 noiembrie 2019, presedintele statului, Klaus Iohannis, va fi prezent în județul Vâlcea.
Presedintele doreste sa se întâlnească cu cât mai mulți vâlcenii în ultima zi de campanie, pentru turul l al alegerilor prezidențiale.
Din păcate, cererea formulată către Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, pentru inchirierea in acest scop a Salii Sporturilor, a fost respinsă de către conducerea acestui club, cu toate că am acceptat toate condițiile impuse de reprezentanții acestuia ( montare si demontare mocheta, închirierea unei săli pentru antrenamentul echipei de handbal şi pretentii financiare exagerate).
Regret acest comportament inadecvat al reprezentantilor clubului, dar mai ales al conducerii Primariei Râmnicului, fără știrea căreia nu se mișcă nimic!
Cred că înclinațiile de stânga ale lui Mircea Gutău, din ultimii 4 ani, și decizia sa de a susține PSD și pe doamna Dăncilă nu trebuie să aducă atingere bunei desfășurări a campaniei candidatului Klaus Iohannis.
Regret ca atiudinea de ,,stăpân pe moșie" (moșia râmnicenilor) aduce atingere imaginii noastre.
Sper că astfel de practici să nu se repete, dar dacă acest lucru se va întâmpla, valcenii să sancționeze pe cei vinovați.
Atasez raspunsul primit la cererea de inchiriere a salii, repet, in condițiile impuse de club”, arată Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella