BUICAN către Gutău: Se consideră stăpân pe moșie! KLAUS IOHANNIS a fost refuzat de conducerea Sport Club Municipal pentru întâlnirea electorală cu vâlcenii

06 Noi 2019
Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, s-a lovit de refuzul conducerii Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea atunci când a dorit să închiriereze Sala Sporturilor pentru întâlnirea electorală a candidatului Klaus Iohannis. Buican îl consideră vinovat de toată această situație pe primarul Râmnicului, Mircia Gutău, spunând despre el că este ,,stăpân pe moșie".
În opinia deputatului liberal, se dorește mistificarea adevarului, drept pentru care face următoarele precizări:
”Asa cum am anuntat, vineri, 8 noiembrie 2019, presedintele statului, Klaus Iohannis, va fi prezent în județul Vâlcea.
Presedintele doreste sa se întâlnească cu cât mai mulți vâlcenii în ultima zi de campanie, pentru turul l al alegerilor prezidențiale.
Din păcate, cererea formulată către Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, pentru inchirierea in acest scop a Salii Sporturilor, a fost respinsă de către conducerea acestui club, cu toate că am acceptat toate condițiile impuse de reprezentanții acestuia ( montare si demontare mocheta, închirierea unei săli pentru antrenamentul echipei de handbal şi pretentii financiare exagerate).
Regret acest comportament inadecvat al reprezentantilor clubului, dar mai ales al conducerii Primariei Râmnicului, fără știrea căreia nu se mișcă nimic!
Cred că înclinațiile de stânga ale lui Mircea Gutău, din ultimii 4 ani, și decizia sa de a susține PSD și pe doamna Dăncilă nu trebuie să aducă atingere bunei desfășurări a campaniei candidatului Klaus Iohannis.
Regret ca atiudinea de ,,stăpân pe moșie" (moșia râmnicenilor) aduce atingere imaginii noastre.
Sper că astfel de practici să nu se repete, dar dacă acest lucru se va întâmpla, valcenii să sancționeze pe cei vinovați.
Atasez raspunsul primit la cererea de inchiriere a salii, repet, in condițiile impuse de club”, arată Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...