VALCEA: Retinut pentru AGRESIUNE SEXUALA si corupere sexuală


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au percheziționat locuința unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală, în formă continuată.
La data de 29 octombrie a.c., polițiștii vâlceni au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite în formă continuată asupra a doi minori cu vârste de 10 și 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019.
În fapt, la data de 29 octombrie a.c., mama celor doi minori a sesizat Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual cei doi copii minori, pe care acesta îi invita frecvent în locuința sa, oferindu-le rechizite școlare.
Polițiștii au descins la locuința bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde au ridicat în vederea efectuării cercetărilor mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăți), DVD – CD (peste 200 de bucăți), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR și alte bunuri care interesează cauza.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar începând de ieri, ora 19.45, față de acesta a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală, ambele fapte fiind săvârșite în formă continuată, sub directa coordonare a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...